Nieuwe groepslessen bij AlmereFitness

08 oktober 2008 07:00

ALMERE – ‘Een lowbudget fitnessclub met all-inclusive service’, zo kan AlmereFitness aan de Randstad in Almere Stad het beste omschreven worden. Voor een lage prijs kan iedereen er fitnessen waarbij groepslessen, begeleiding, douches en sauna en drinken zijn inbegrepen.


Vooral de huiselijke sfeer bij AlmereFitness spreekt veel mensen aan. “Iedereen bij de club kent elkaar. We werken niet als een fitnessketen, waarbij elk lid een nummer is. Bij ons telt elk lid en je hoort er dan ook echt bij”, vertelt eigenaar Wilfred Padmos.
Sinds deze week zijn er nieuwe groepslessen bij AlmereFitness. “Total bodyworkout, krav maga maar ook (kick)boksen en zelfverdediging. Dit is slechts een greep uit de groepslessen”, zegt Wilfred. “Daarnaast zijn er de Les Mills-groepslessen zoals (body)combat en bodypump." Met vechtsporten worden veel calorieën verbrand, maar ook de conditie verbetert er van. "In totaal hebben we ruim 40 uur per week groepslessen.”
In de loop van het nieuwe jaar wordt AlmereFitness volledig vernieuwd. Wilfred: “We krijgen dan nieuwe apparatuur en veranderen de hele indeling, dus dat is iets om niet te missen.”
AlmereFitness is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.30 uur, op zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur.

AlmereFitness

Randstad 22-25/27
1316 BP Almere
06-11859778
www.almerefitness.nl
info@almerefitness.nl