Nieuwe Ibiza 3-deurs SC nu bij SEAT-dealer Jedi

03 september 2008 07:00

ALMERE - Tijdens Bavaria City Racing was ‘ie al even in Nederland te zien, maar sinds 1 september is de nieuwe SEAT Ibiza 3-deurs SC bij SEAT-dealer Auto Jedi leverbaar. De dealer uit Almere levert de sportieve driedeursversie van de Ibiza in drie uitvoeringen en met een keuze uit zes motoren. Gelijktijdig met de introductie van de nieuwe driedeurs Ibiza lanceert SEAT een opvallende actie, waarbij potentiële kopers bij SEAT-dealer Auto Jedi kans maken op een jaar lang rijden in de nieuwe SEAT Ibiza 3-deurs SC.


Ter gelegenheid van de introductie van de SEAT Ibiza 3-deurs SC heeft SEAT direct een spraakmakende campagne gelanceerd. “Iedereen die een Ibiza 3-deurs SC overweegt kan zich tot 30 september 2008 bij ons inschrijven voor meer informatie over de nieuwe, sportieve Ibiza,” legt Esther Graver-van Essen, directeur van SEAT-dealer Jedi, uit. “Iedereen die dat doet kwalificeert zich automatisch voor een prachtige prijs: één jaar lang rijden in de nieuwe Ibiza 3-deurs SC 1.4 Stylance, waarbij SEAT met uitzondering van de brandstof een jaar lang alle kosten, waaronder verzekering, belasting en onderhoud, voor haar rekening neemt.”

Als eerste op nieuw VW-platform
De Ibiza 3-deurs SC, die nu bij de SEAT-dealer uit Almere in de showroom staat, profiteert als eerste van het nieuwe platform dat de Volkswagen Groep voor dit segment heeft ontwikkeld. De eigenschappen van dit platform maken de Ibiza driedeurs zowel wendbaar als comfortabel voor het gebruik in de stad of op de snelweg en geven hem de sportiviteit die zo kenmerkend is voor het merk SEAT. “SEAT is er in geslaagd in het interieur dezelfde sportiviteit te bewerkstelligen als aan de buitenkant,” legt Graver-van Essen uit. “Denk bijvoorbeeld aan de sportieve rijpositie van de bestuurder, waarbij de stoel 22 mm lager is gepositioneerd ten opzichte van de vijfdeursversie. Overigens zijn alle uitvoeringen van de Ibiza 3-deurs SC voorzien van het Easy Entry-systeem, voor een gemakkelijke instap achterin.”
De prijslijst van de SEAT Ibiza 3-deurs SC begint bij 13.795 euro voor de 1.2 (70 pk) Reference. Als diesel is de 1.4 TDI (80 pk) Reference bij SEAT-dealer Jedi leverbaar vanaf 17.995 euro.
Introductieweekend
SEAT-dealer Jedi organiseert een introductieweekend op vrijdag 5 september van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 6 september van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom.
Neem voor meer informatie contact op met SEAT-dealer Auto Jedi Flevoland BV, Esther Graver-van Essen, telefoon 036-5311482, mail esther@jedi.nl. SEAT Centrum Jedi is te vinden aan de Molenweg 3 in Almere Buiten.