Nieuwe koers van nieuwe eigenaarSun Paradise verlaagt prijzen drastisch

23 september 2009 07:00

RIETMEENT - Zonstudio Sun Paradise aan de Rietmeent in Haven heeft de deuren weer geopend. De nieuwe eigenaar rekent direct met het verleden af door de prijzen drastisch te verlagen.


"Aan zonnebanken hangt meestal een behoorlijk prijskaartje", zegt eigenaar Herman Fontijn. "Van dat beeld willen we af. Bij ons kunnen bezoekers nu twintig minuten zonnen voor maar 9,95 euro. En in de periode van 30 september tot eind oktober krijgen klanten ook maar liefst dertig procent korting op permanente ontharing."
Het pand van Sun Paradise aan de Rietmeent 230-231 was lange tijd niet in gebruik. De nieuwe eigenaar blaast de zonstudio weer nieuw leven in. "We hebben al geadverteerd met onze openingsaanbieding: van 23 tot en met 30 september zeven dagen lang zonnen voor maar twee euro. Dat zijn superlage prijzen. Ook de prijzen voor permanente ontharing zijn spectaculair laag. Permanente ontharing is nu voor iedere portemonnee bereikbaar. Dat de prijs zo laag is, heeft te maken met de afspraken die ik met de leverancier heb gemaakt en dat ik hier niet op een dure A-locatie zit. Bovendien kunnen klanten hier ook nog eens gratis parkeren."
De kwaliteit heeft Sun Paradise gewaarborgd. Fontijn: "We zijn keurig gecertificeerd met een output van 0,3. Dat betekent dat onze zonnebanken ruimschoots aan de strenge eisen voldoen. Het ontbreekt de klanten verder aan niets: een handdoek hoeft niet van huis meegenomen te worden en zonnen kan ook gewoon zonder afspraak."

Sun Paradise

Rietmeent 230-231
1357 CW Almere Haven
06-21666300