Nieuwe Kruidvat-winkel aan het Noordeinde

24 april 2010 07:00

BUITEN CENTRUM - Kruidvat opent op woensdag 21 april een nieuwe winkel aan het Noordeinde 2. De nieuwe winkel biedt klanten het vertrouwde voordeel in een moderne en zeer toegankelijke winkelomgeving. Door de overzichtelijke en logische presentatie vinden klanten gemakkelijk hun weg in de winkel.


De winkel in Almere Buiten behoort tot de nieuwe generatie Kruidvat-winkels, waarmee de drogisterijketen zich nog sterker wil onderscheiden in de Health & Beautymarkt. Het vernieuwde winkelconcept wordt uitgebreid naar alle Kruidvat-winkels.
Winkelmanager Jannie de Groot is trots op haar nieuwe winkel. "In de winkelformule van Kruidvat staat de klant centraal. Zo is de winkel erg overzichtelijk en toegankelijk, uiteraard met het bekende voordeel en de verrassende aanbiedingen die klanten van ons zijn gewend. Zij kunnen bij deze Kruidvat-winkel terecht voor een verrassend en betaalbaar assortiment in een nieuwe en moderne winkelomgeving. Beleving, uitstraling en toegankelijkheid staan hier centraal. We nodigen iedereen dan ook van harte uit een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel!"