Nieuwe ondernemersvereniging GooiseKant

14 januari 2009 08:00

ALMERE - De ondernemersvereniging GooiseKant is sinds december vorig jaar een feit. Deze nieuwe vereniging behartigt de belangen voor de bedrijventerreinen GooiseKant, Hoge Kant, Gooise Poort en de Uitgeverij.


Bovendien heeft deze nieuwkomer een website: www.ondernemersvereniging-gooisekant.nl. Het is een unicum in de geschiedenis van Almere dat een ondernemersvereniging is gestart die de belangen behartigt vanuit het perspectief van de ondernemer op bedrijventerreinen. Door de snelle uitbreiding van ondernemerschap op de eerder genoemde bedrijventerreinen is er een grote groep ondernemers ontstaan die de krachten willen bundelen.
De vereniging wil de samenleving stimuleren door te netwerken en de belangen te behartigen. Hierbij zijn parkeren, bereikbaarheid, veiligheid, economische ontwikkeling, het versterken van het lokale ondernemersklimaat en de bewegwijzering op de terreinen belangrijke onderwerpen.
Het bestuur wordt gevormd door Fred Muiteman, voorzitter van de vereniging en directeur groot aandeelhouder van Upsakee Int., Marlies Mulder, secretaris van de vereniging en directeur groot aandeelhouder De Zakenpartner en Harald van Enkhuijzen, penningmeester van de vereniging en partner bij Berk Accountants en Belastingadviseurs.
Wethouder Martine Visser juicht dit zeer belangrijke initiatief toe: "Ondernemersvereniging GooiseKant is de eerste vereniging ontstaan vanuit bedrijventerreinen van Almere. Wij gaan de ondernemersvereniging GooiseKant gebruiken, startend vanaf januari 2009, voor het presenteren, inventariseren en uitvoeren van maatregelen." Ook de Kamer van Koophandel en de provincie hebben hun enthousiasme uitgesproken.
Meer informatie: secretariaat@ondernemersvereniging-gooisekant.nl of 036-7111160.