Nieuwe opzet Moves Dance Warehouse Almere

03 september 2008 07:00

ALMERE - Dansschool Moves Dance Warehouse Almere (ook bekend als Moves!Almere) is dit seizoen gestart met een geheel nieuw rooster. In de nieuwe sportschool City Fitness, Klokkeluiderstraat 6, geeft Moves! zeven dagen per week les.


Moves! is gespecialiseerd in het lesgeven van streetdance/hip hop. Bij Moves! worden geen tuttige danspasjes geleerd. De lessen zijn juist stoer en eigentijds.
Het lesaanbod is behoorlijk uitgebreid met een flink aantal nieuwe dansstijlen zoals house, locking, Breakdance voor volwassenen en kinderen, jazzdance en Cubaanse salsa.
Moes! wil cursisten het gevoel meegeven van plezier, passie, vrijheid en ontspanning. Moves! is zowel toegankelijk voor beginners als gevorderden. Er heerst een warme, persoonlijke sfeer.
De school geeft dit seizoen ook veel meer kinderlessen. "Wij zijn van mening dat dansen het zelfvertrouwen bij kinderen vergroot", zegt mede-dansschoolhoudster Dulcey. "Wij zijn zeer trots op ons team docenten die hun eigen danspassie goed weet over te brengen op de leerlingen." De docenten van Moves! volgen trainingen in binnen en buitenland van bekende topchoreografen.
Als enige in Almere gaat Moves! zeer binnenkort starten met Star Moves, dat zijn zeer exclusieve lessen waarbij de originele choreografiën van bekende artiesten geleerd worden.
Op zaterdag 6 en zondag 7 september houdt Moves!Almere open dagen. Op deze dagen kunnen gratis danslessen gevolgd worden, zijn er dansoptredens en maken inschrijvers kans op een ipod. Op zondag 7 september is er een workshop Cubaanse Salsa en audities voor onze demoteams. Voor meer info: www.moves.nl.
Moves
Klokkeluiderstraat 6
Almere Stad