Nieuwe reizen en later vertrekken vanuit AlmereKerstreizen wederom populair

03 december 2008 08:00

ALMERE - Na het succes van voorgaande jaren organiseren Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours ook dit jaar voor de vierde keer reizen naar verschillende kerstmarkten in België en Duitsland. Shoppen in Maastricht kan ook. Wie langer van de kerstsfeer wil genieten, kan nu ook boeken voor een meerdaagse reis naar Parijs, Berlijn of Londen.


"Nieuw op het programma staat dit jaar het winkelen in Maastricht, kerstmarkten naar Essen, Munster en het Belgische Leuven", vertelt zegt Jo Collard van Connexxion Tours Almere. "Bij de meerdaagse reizen zijn dit jaar Berlijn en twee extra halfpension-reizen naar Parijs opgenomen." Een opvallende nieuwkomer is de tweedaagse reis naar Londen.
Op de dagtocht naar Maastricht na, vertrekken alle dagtochten pas om 08.30 uur uit Almere. Ron Broertjes van Almere DEZE WEEK: "We hebben nu al over de vijfhonderd aanmeldingen voor verschillende reizen. Overigens, op verzoek van onze lezers hebben wij de tijden aangepast." Jo Collard knikt en zegt: "Doordat wij later vertrekken, kunnen wij nu ook later huiswaarts keren. Op Maastricht na, zal dit om 19.00 uur zijn. We pikken dus de avondsfeer mee op de kerstmarkten."


Halfpension Parijs

De reis naar Parijs is op basis van halfpension, gezellig eten, de Eiffeltoren bezoeken, een boottocht maken, genieten van een mooie lichttour en afsluiten met een heerlijk afscheidsdiner. Onder de bezielende leiding van Collard zelf heeft de reis van 19 tot en met 21 december of van 28 tot en met 30 december plaats.

Cadeautip voor Sinterklaas

Een mooie dagtocht of meerdaagse reis is een mooi cadeau voor sinterklaas. Gezellig met familie of vrienden op stap gaan of uitwaaien tussen Kerst en Nieuwjaar? Boek dan met z'n allen de driedaagse halfpension-reis naar Parijs, die dan een echte lichtstad is.
Een van bovenstaande reizen boeken? Bel dan met Connexxion Tours: 0900-4008400 (lokaal tarief) of www.connexxiontours.nl. Zie ook elders de advertentie van deze krant.