Nieuwe spannende Het Huis Anubis-theatershow: De Legende van het Spooktheater

24 december 2009 08:00

STAD CENTRUM - Nienke, Fabian, Amber, Appie, Jeroen en Patricia komen op maandag 28 december naar Schouwburg Almere met een gloednieuwe voorstelling. 'De Legende van het Spooktheater' is een superspannende show vol met alle 'Het Huis Anubis-hits' die bekend zijn van tv.


In de show komen Nienke, Fabian, Amber, Appie, Jeroen en Patricia achter de legende van Schouwburg Almere. Exact honderd jaar geleden is er hier een grote brand geweest en de legende zegt dat dit elke honderd jaar opnieuw zal gebeuren. Dat is dus precies tijdens de show! Als er allemaal spookachtige dingen gebeuren en de klok steeds sneller gaat tikken, raken de vrienden ervan overtuigd dat niemand anders dan zij de brand kunnen voorkomen. Daarvoor moeten ze echter wel eerst terug naar het verleden om daar allerlei opdrachten uit te voeren. Zal het de bewoners met behulp van het publiek in de zaal lukken om de klok op tijd stil te zetten en het theater van een nieuwe brand te redden?
De voorstelling wordt gespeeld in de grote zaal van de Schouwburg Almere aan de Esplanade 10 om 16.00 en om 19.00 uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Kijk voor meer informatie op www.studio100.be.