Nieuwe Specsavers-winkel opent in Almere Buiten

05 november 2009 08:00

BUITEN CENTRUM - De nieuwe winkel van Specsavers Opticiens aan Globeplein 37 in Almere Buiten opent donderdag 5 november haar deuren. Eigenaar van de nieuwe winkel is opticien Eddy Slotboom. Samen met vier vrouwelijke collega's vormt hij een enthousiast team.


Voor Slotboom, die al vele jaren werkzaam is in de optiek, is de winkel in Almere zijn eerste eigen winkel. "Ik ben ontzettend trots op mijn team en onze nieuwe winkel", vertelt hij. Slotboom begon zijn carrière in de optiek bijna twintig jaar geleden in het lab van een optiekbedrijf. In 1995 werd hij opticien en werkte hij bij verschillende optiekwinkels, van Duiven tot Zevenaar. "Wat mij het meeste aanspreekt aan werken als opticien is de combinatie van mode, techniek, gezondheidszorg én het klantencontact. Er komt zo veel kijken bij het aanmeten en aanpassen van een bril", vertelt Slotboom. "We kijken er dan ook enorm naar uit om aan de slag te gaan en ook bewoners van Almere Buiten van een betaalbare nieuwe trendy bril te voorzien."

Perfecte winkellocatie

De winkel in Almere Buiten ligt aan een mooie drukke winkelstraat. "Het is heel mooi geworden. De winkel is voorzien van de modernste apparatuur op het gebied van oogonderzoek. Met deze apparatuur kun je heel precies oogmetingen verrichten", vervolgt Slotboom. "Zo weten we zeker dat we ook onze klanten in Almere kunnen voorzien van de beste kwaliteit oogzorg, gebaseerd op de laatste technologie. De nieuwe winkel bevindt zich op een perfecte locatie en mede door het nieuwe interieur is het een prachtig visitekaartje. Ons team ziet de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet!"
Specsavers Almere Buiten

Globeplein 37
1334 BT
Almere Buiten
036-5320434