Nieuwe vestiging in AlmereSo Low nu definitief gevestigd op Stadhuisstraat

15 januari 2010 08:00

STAD CENTRUM - So Low telt inmiddels 24 vestigingen in Nederland. Na twee jaar aan de Stationsstraat, in het oude Hema-pand, werd het tijd voor een permanente locatie voor dit inkoopbedrijf van faillissementpartijen. Die is gevonden aan de Stadhuisstraat in het nieuwe pand van 't Circus, tegenover Halfords.


De winkel telt ruim tweeduizend artikelen om 'gezellig in te snuffelen', aldus eigenaar Francois Dame. Het is in de kelder van het nieuwe pand, dus wel even de roltrap af. So Low doet in in- en verkoop van faillissementspartijen van bedrijven. "We hebben ontzettend veel spullen", vertelt Dame. "Huishoudelijke artikelen, gereedschap, schrijfwaren, keuken- en badartikelen, speelgoed, haardrogers en alles wat met haar te maken heeft, dierbenodigdheden, cadeau-artikelen, parfums en nog veel meer. Het assortiment wisselt wekelijks, en sowieso krijgen we elke week nieuwe artikelen binnen."
De prijs van de artikelen gaan vanaf 25 cent. "En dan is het altijd 'kopen zonder zorgen'", zegt Dame. "Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug of kun je je artikel ruilen. Wel met bon en binnen acht dagen."

So Low Almere

Stadhuisstraat 8-16
1315 HC Almere
036-8200228