Nieuwe vestiging Kids First in Stripheldenbuurt

11 maart 2009 08:00

STRIPHELDENBUURT - Kids First kinderopvang heeft in de Stripheldenbuurt van Almere Buiten haar zevende vestiging geopend. De BSO (buitenschoolse opvang) aan de Van Raemdonckstraat 62 is op 1 maart van start gegaan en kan nieuwe kinderen plaatsen.


"We zijn in 2000 begonnen met één kind en één leidster", zegt oprichter Kor de Boer van Kids First. "Daarna zijn we enorm gegroeid. We hebben vier vestigingen in Tussen de Vaarten, één in Waterwijk en één in Kruidenwijk. Deze zevende vestiging is dus de eerste in Almere Buiten."
Inmiddels staat ook een tweede vestiging in Buiten op het programma. Tegenover het Malmö-huis en brandweerkazerne langs de Evenaar wordt eind dit jaar gestart met de bouw van een complex, waar Kids First maar liefst 1100 m2 krijgt voor kinderopvang en BSO.
"Wij hechten bij Kids First veel waarde aan kwaliteit", legt De Boer zijn succes uit. "Ouders vertrouwen je de zorg van hun meest dierbare bezit toe. Daar gaan we heel serieus mee om. En we bieden ook echt een meerwaarde. Zo gaat de BSO veel met de kinderen op pad of worden er (sport)activiteiten georganiseerd in samenwerking met het buurthuis, bij het kinderdagverblijf worden er, in samenwerking met De Vrolijke Noot, regelmatig muziek- en gymlessen georganiseerd. Uiteraard zorgen ook de pedagogisch medewerkers voor leuke activiteiten. Gedurende de zomervakantie zijn de BSO-kinderen bijna dagelijks op pad. Dit kan variëren van koken, uitstapjes, boswandelingen en nog veel meer leuke dingen voor het kind."
In de nieuwe vestiging is nog plaats voor nieuwe inschrijvingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar Geïnteresseerde ouders kunnen bellen naar 036-7111099 en vragen naar Elles Sprong. (Foto: Fred Rotgans)

Kids First kinderopvang

Van Raemdonckstraat 62
1336 AK Almere Buiten
036-7111099
www.kids-first.nl