Nieuwe woonsite voor Almere

29 februari 2012 06:00

ALMERE – Ongeveer 95 procent van het woningaanbod in Almere is sinds deze week allemaal bij elkaar te vinden op www.ikzoekeenhuisinalmere.nl. Via alle relevante links naar huizensites vindt de woningzoekende vrijwel alle huizen die in Almere te koop staan of te huur worden aangeboden.


Op de site gaat het zowel om nieuwbouwwoningen als om bestaande bouw. Er is een directe link naar woningnet voor alle sociale huur, maar er zijn ook links naar het huuraanbod in de vrije sector. En natuurlijk is er voor de zelfbouwers een link naar de kavelwinkel van de gemeente Almere onder www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl.
Met www.ikzoekeenhuisinalmere.nl vinden huidige en nieuwe bewoners die zich op Almere oriënteren met een paar muisklikken een vrijwel compleet overzicht van het woningaanbod. De site is te vinden onder de titel ‘Ik woon in Almere’ op de portal www.almere.nl. Dit is de virtuele toegang tot alles over Almere voor de vier belangrijkste doelgroepen van de stad: bewoners, bedrijven, studenten en bezoekers.