NL DOET: organisaties in Almere op zoek naar vrijwilligersTriade

17 maart 2010 08:00

ALMERE - 'Plezier voor Twee' doet op zaterdag 20 maart mee aan NL DOET. De organisatie gaat met een aantal cliënten van Triade en mensen die op een ongedwongen manier willen kennismaken met deze doelgroep, een dagje naar het Dolfinarium.


Plezier voor Twee zoekt nog vrijwilligers voor het uitje naar het Dolfinarium. "Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn, dat ze bij ons blijven als vrijwilliger", aldus Rene Langeslag, coördinator vrijwilligers bij Triade Almere. "Er is nog meer te doen. We zijn een zorginstelling voor mensen met een psychische of verstandelijke beperking en grotendeels afhankelijk van vrijwilligers. Op een dag als deze is het leuk om eens bij ons te ervaren hoe het is om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan. Laagdrempelig en vrijblijvend. We hebben dan ook een diversiteit aan klussen. Van tuinwerkzaamheden tot timmer- en verfwerkzaamheden."
Wie het leuk vindt om zich op deze dag als vrijwilliger in te zetten voor Plezier voor Twee of dagbestedingen van Triade, kan contact opnemen met Triade: Els Harder, 0320-280925 of mail: eharder@triade-flevoland.
Triade biedt hulp en ondersteuning aan kinderen en volwassenen en hun sociale omgeving, die leven met een verstandelijke, meervoudige, sociale of psychiatrische beperking. Met ruim 1800 medewerkers is Triade actief op 135 locaties, verspreid over de provincie Flevoland.