Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaarUnieke cursus Persbericht Schrijven van IWPacademy

24 augustus 2009 07:00

ALMERE - Het Almeerse publiciteitsbureau ikwilpubliciteit (IWP) houdt op maandag 7 september een cursus Persbericht Schrijven. De cursus is uniek, want normaal gesproken organiseert het bedrijf de kwalitatieve cursussen uitsluitend voor het bedrijfsleven.


IWP bracht eerder dit jaar de cursussen onder in de IWPacademy. Sinds de website www.iwpacademy.nl actief is, krijgt het bedrijf veel cursusaanvragen van individuele geïnteresseerden. Om hieraan tegemoet te komen wordt op 7 september de veelgevraagde cursus Persbericht Schrijven gegeven. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaats van handeling is de businesslounge van FC Omniworld. Aanvang: 19.00 uur. De cursus wordt gegeven door Marcel Beijer en Robert Mienstra, beiden ook actief als columnisten van Almere DEZE WEEK. Deelname kost 100 euro persoon. De kwalitatieve hoogstaande cursussen van IWP worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,7.
De cursus Persbericht Schrijven is zeer interessant voor bedrijven, organisaties en particulieren die belangstelling van de pers willen krijgen. Niet alleen wordt de techniek aangeleerd, maar ook hoe de kans tot succes vergroot kan worden.
Aanmelden kan via de site www.iwpacademy.nl. Informatie: 036-5217373. Wees er wel snel bij, want er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.