Noorderdok breidt uit in nieuw gebouw

10 juni 2009 07:00

NOORDERPLASSEN - Wethouder Johanna Haanstra heeft vorige week het nieuwe gebouw van gezondheidscentrum Het Noorderdok geopend. Met het hijsen van de vlag nam zij met Marjolein Verstappen van de Raad van Bestuur van Agis Zorgverzekeringen, het pand aan Razeil 29 in de Noorderplassen officieel in gebruik.


Met de ingebruikname van het nieuwe gebouw kan Het Noorderdok haar zorgaanbod en service fors uitbreiden. Het gezondheidscentrum beschikt nu bijvoorbeeld over een apotheekservicepunt, dat van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 12.30 en van 13.30 -17.00 uur geopend is. Het apotheekservicepunt heeft bovendien een medicijn-afhaalkluis, waar herhaalmedicijnen op elk moment van de dag af te halen zijn.
Daarnaast is het team inmiddels uitgebreid met een derde huisarts, die eind juni begint. Ook een tweede fysiotherapeut neemt binnenkort zijn of haar intrek in het centrum. Hierdoor kan Het Noorderdok ook in de toekomst afspraken blijven bieden zonder lange wachttijden.
Het nieuwe pand beschikt over een aparte receptie en receptioniste, waar klanten met al hun vragen terecht kunnen en waar zij zich kunnen inschrijven als patiënt. Aanmelden kan ook via de website, www.gezondheidscentrumnoorderdok.nl.