Nordic- en Fitness WalkingTrim Slim start met compleet wandelprogramma

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Hardloop-en wandelvereniging Trim Slim start dit voorjaar met een compleet programma voor Nordic- en Fitness Walking. Er zijn vrijwel iedere ochtend en avond gevarieerde trainingen van verschillende niveaus. Ook zijn er gratis proeftrainingen.


Vanaf de eerste zondag in februari startten de voorbereidingen voor de Vierdaagse van Apeldoorn en de Vierdaagse van Nijmegen. Een vaste kern wandelaars heeft zich al aangemeld om gezamenlijk te trainen voor deze gezellige maar ook zware wandelvierdaagsen. Regelmatig zijn er bij Trim Slim georganiseerde wandeltochten in en buiten Almere. Het aantal wandeluren per week wordt hoger naarmate het einddoel nadert, zodat iedereen goed voorbereid aan de start verschijnt.

Fitness Walking

Naast de lange-afstand trainingen is Trim Slim er ook voor Fitness Walking, een veilige en verantwoorde manier van bewegen. In een vlot wandeltempo van zes à zeven kilometer per uur worden de nodige calorieën verbrandt en neemt de conditie van het hele lichaam toe. Na de dinsdagochtendtraining kunnen leden gratis gebruik maken van het blessure-spreekuur van een fysiotherapeut.
Nordic Walking

Nordic Walking komt oorspronkelijk uit Finland, maar deze sportieve vorm van wandelen wordt ook door Trim Slim aangeboden. Wie voor het eerst gaat Nordic walken doet er wel verstandig aan om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Speciaal opgeleide instructeurs geven individuele begeleiding en instructies tijdens onze looptrainingen op maandagavond, woensdag- en zaterdagmorgen.
Informatie

Alle trainingen starten vanuit Buurtcentrum De Draaikolk, Lekstraat 2, Waterwijk. Hier kan iedereen na afloop van de training met koffie, thee of frisdrank bijkomen en nieuwe inspiratie opdoen. Want Trim Slim streeft naar een prettig evenwicht tussen prestatie en gezelligheid.

Gratis proefles

Trim Slim biedt de mogelijkheid om iedere dag te beginnen, zowel voor beginners als gevorderde lopers. Voor slechts € 27,50 per kwartaal kan meerdere keren per week getraind worden. Een compleet overzicht van de ochtend- en avondtrainingen kunt u zien op www.trimslim.nl Belangstelling? Volg een paar gratis proeflessen! Informatie: Arthur Eijpe, tel: 06-55732960 e-mail: info@trimslim.nl