NR 1 Nieuwe pedagogische praktijk voor ouder & kind

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Twee enthousiaste en ervaren pedagogen zijn een pedagogische praktijk begonnen in Almere: NR 1. Het idee is ontstaan vanuit jarenlange ervaring binnen de jeugdhulpverlening en de kinder- en jeugdpsychiatrie.


De naam NR 1 is ontstaan uit de twee eerste letters van de voornamen van de pedagogen; Nathasja Jansen en Renate Hagedorn. Door hun ervaring met ouders van kinderen met een (psychiatrische) problematiek, hebben zij binnen hun praktijk gekozen voor een aanbod dat zich onderscheidt van de bestaande zorg en hulpverlening. Dit aanbod sluit volgens Nathasja en Renate naadloos aan bij de behoefte van ouders. Het unieke van de praktijk is dat deze ook bereikbaar is buiten kantoortijden, op de momenten dat ouders hulp kunnen gebruiken bij de opvoeding van hun kind(eren).
De visie van NR 1 is dat ieder kind mogelijkheden heeft om zich vaardigheden eigen te maken die het nodig heeft om zich binnen onze maatschappij te kunnen handhaven. Ieder kind is uniek in zijn ontwikkeling en sommige kinderen hebben hierbij wat meer hulp en begeleiding nodig. In de ogen van Nathasja en Renate moet deze begeleiding en hulp voor ouders makkelijk toegankelijk zijn en snel kunnen worden ingezet. NR 1 werkt vanuit het Persoonsgebonden Budget en op particuliere basis. Voor meer informatie: www.NR1praktijk.nl

NR 1

Pedagogische praktijk voor ouder & kind
Ananasstraat 9
1326 GH Almere
06-24704628/06-24705068
info@nr1praktijk.nl
www.nr1praktijk.nl