Nu extra matte krijtverf in alle kleuren bij Indigo Verfgroothandel

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Krijtverf is de meest matte en mooie afwerking voor muren. Justpaint ontwikkelde een topproduct en wordt momenteel door alle bekende woonbladen en interieurspecialisten voorgeschreven. De Justpaint matte krijtverf is afwasbaar en behoudt zijn diepe kleurintensiteit ook na reiniging.


De uitstraling van muren is soms nog belangrijker dan de inrichting van een woning. Door de sfeer van de muren gaat een interieur leven. Of het nu gaat om een monumentaal pand of een nieuwbouwhuis, een bijzondere ambiance is met Justpaint snel gecreëerd.
Deze exclusieve en karakteristieke verf, die te mengen is in zeer veel kleuren, kan voor een mooi geheel of juist een opmerkelijk contrast zorgen.
Het huis is toch de plek om het drukke leven te ontvluchten. Met Justpaint krijtverf krijgt ieder interieur een rijke, warme en creatieve sfeer. De matte verf heeft een zachte krijtachtige textuur, die bij het zachte schijnsel van kaarsen een heel andere uitstraling heeft dan in stralend zonlicht. Met krijtverf kan het interieur helemaal aangekleed worden.

Decoreren

Justpaint is toepasbaar op muren, maar ook zeer geschikt om meubels en gebruiksvoorwerpen te decoreren. Door verschillende lagen over elkaar heen te schilderen, donker over licht en het dan terug te schuren ontstaan mooie diepe tinten. Op deze manier zijn speciale effecten te realiseren.
Omdat Justpaint in iedere gewenste kleur te mengen is, (van chic en extravagant of ingetogen tot sexy) is de verf in ieder interieur toepasbaar.
Ga nu naar Indigo Verfgroothandel en laat u informeren over de Justpaint Krijtverf.
Indigo Verfgroothandel
Markerkant 10-136a
1316 AL ALMERE
036-5305921