Nu inschrijven voor de 30 van Almere

14 september 2011 05:00

BOUWMEESTERBUURT- Trimslim organiseert op zondag 25 september de zestiende editie van ‘De 30 van Almere’. Recreatieve hardlopers leggen deze dag een dertig kilometer lange route door Almere af. Het is mogelijk om nu al in te schrijven. Niet alleen voor de 30 kilometer, maar ook voor de afstand van 5, 10 of 15 kilometer. Kinderen kunnen meedoen aan de Kidsrun.


De hoofdafstand van 30 kilometer is een prima voorbereiding op de najaarsmarathon van Amsterdam of misschien wel New York. De start en finish is bij sporthal Almere Buiten aan de Boekenweg 1, naast het Oostvaarders College.
De bedrijvenloop wordt vanaf dit jaar gelijktijdig met het hardloop evenement ‘De 30 van Almere’ gehouden. Bedrijven die betrokken zijn bij de stad kunnen al met teams vanaf vier personen meedoen. De bedrijvenloop wordt afgesloten met een buffet.
Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Trimslim de Kidsrun. Bij dit hardloopevenement komt iedere deelnemer als een winnaar over de finish. De jongste kinderen tot en met 8 jaar lopen 800 meter. Kinderen van 9 jaar tot en met 12 jaar lopen 1600 meter. Vaders en moeders mogen gezellig ook meelopen. Ook bij de Kidsrun vindt elektronische tijdswaarneming plaats.

Inschrijven
Via de site kunnen lopers zich inschrijven voor een van de afstanden. Hier staan ook de inschrijfbedragen per afstand aangegeven. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 24 september van 13.00 tot 16.00 uur in te schrijven bij restaurant Waterfront bij de Stadsschouwburg aan de Esplanade. Laatste mogelijkheid om in te schrijven is op zondag 25 september in de Sporthal Almere Buiten vanaf 08.30 uur tot uiterlijk een half uur voor de start van de desbetreffende afstand.
Inlichtingen: www.de30vanalmere.nl of mail naar info@de30vanalmere.nl.