Nu inschrijven voor Rabobank Almere Avondfiets-4-daagse

19 mei 2010 07:00

ALMERE - De Fiets Race & Toerclub Almere, kortweg FRTC Almere, organiseert voor het elfde opeenvolgende jaar de Rabobank Almere Avondfiets-4-daagse organiseren. Dit fietsevenement wordt gehouden van 21 tot en met 25 juni. De (voor)inschrijving is gestart.


Dit jaar wordt weer gestart vanaf het clubhuis van Almere '90 aan de Estafettelaan, Sportpark Fanny Blankers-Koen. De voorinschrijving is gestart en is voordeliger dan inschrijving aan de start. Inschrijven is mogelijk via internet. Er kan ook per avond deelgenomen worden.
De deelnemers fietsen dezelfde afstand van ongeveer 25 of 50 kilometer per avond. Dit jaar zijn er weer mooie routes uitgezet. Op iedere avond wordt een andere route gereden die door pijlen duidelijk is aangegeven. Voor de afstand van 25 km kan iedereen in zijn eigen tempo fietsen. De afstand van 50 km is voor deelnemers op de racefiets. Deze fietsers rijden in één groep met een vaste vertrektijd.
De FRTC Almere zorgt voor een hulp- en reparatiewagen op het parcours. Er zijn vijf avonden beschikbaar om te rijden, zodat naar keuze één avond niet gefietst hoeft te worden. Ook is het mogelijk voor een enkele avond deel te nemen. Inschrijving hiervoor is aan de start.
Op de laatste avond wordt het evenement feestelijk afgesloten. Alle deelnemers ontvangen dan een fraaie herinnering. Tijdens de tombola kunnen prachtige prijzen worden gewonnen. Inschrijven voor dit evenement en meer informatie over de Fiets Race & Toer Club Almere is te vinden op www.frtcalmere.nl.