Nu inschrijven voor SamenLoop voor Hoop

27 mei 2009 07:00

ALMERE - De SamenLoop voor Hoop 2009, een wandelestafette voor KWF kankerbestrijding, start binnenkort. Inmiddels hebben vijftien teams zich ingeschreven en de verwachting is dat er wellicht nog eenzelfde aantal teams bij zal komen. Inschrijven kan nu nog.


In het weeekeinde van 6 en 7 juni zullen de teamleden 24 uur lang wandelen op het terrein van Atletiek Vereniging Almere '81 op het Fanny Blankers-Koen sportpark. Daarbij wisselen ze elkaar af. De teams bestaan gemiddeld uit ongeveer vijftien deelnemers.
Om een goed overzicht te krijgen van het aantal inschrijvingen worden teams verzocht zich nu snel in te schrijven en het bijbehorende inschrijfgeld over te maken naar bankrekeningnummer 14.66.67.190 t.n.v. SamenLoop Almere. Dit onder vermelding van de naam van het team dat de inschrijving doet.

Ook individueel inschrijven mogelijk

"Voor veel mensen is niet duidelijk dat individuele deelnemers en kleine groepjes ook kunnen aanmelden", zegt Kirsti Voss, voorzitter van de commissie teamwerving. "We maken - in overleg natuurlijk - van meerdere groepjes verschillende teams." Aanmelden kan bij Kirsti Voss via de email: kvoss.samenloop@upcmail.nl of door te bellen met: 06 - 14143399.
Survivors

Het aantal survivors (ex-kankerpatiënten) dat zich heeft aangemeld om mee te doen aan de SamenLoop ligt op ongeveer twintig. Ook daar worden nog meer aanmeldingen verwacht. "Bij eerdere SamenLopen is gebleken dat in de laatste weken voor het evenement veel teams en survivors zich nog aanmeldden. Dat zal waarschijnlijk ook in Almere gebeuren", zegt voorzitter Jan Horssius.