Nu officieel geopendSport & Fitness Center: grootste sportcentrum van Flevoland

31 maart 2010 07:00

MARKERKANT - Sport & Fitness Center aan de Markerkant heeft afgelopen zondag officieel haar deuren geopend. Veel Almeerders kwamen een kijkje nemen in het geheel nieuwe sportcentrum onder het genot van een welkomstdrankje en een hapje. Het enthousiasme was groot.


Het Sport & Fitness Center is met 2.600 vierkante meter het grootste en modernste sportcentrum van Flevoland. Het sportcentrum heeft een luxe uitstraling en kent toch een warme, sociale sfeer met een personal touch.
Sport & Fitness Center onderscheidt zich van andere fitnessclubs vanwege het no nonsense-concept. Iedereen kan al vanaf 9,95 euro sporten en voor een laag maandbedrag zijn of haar trainingsdoelstellingen bereiken. Het centrum biedt zelfs een gratis trainingsplan aan met begeleiding. Ieder lid mag gebruik mag maken van de professionele apparatuur en alle luxe in het centrum. De faciliteiten zijn uitmuntend. Zo is in de ruime fitnesszaal een speciale Female Fitness-ruimte alleen voor dames. Er is keuze uit individuele training (Personal Training) en/of deelname aan vele aan groeplessen.
Aan de gezellige bar zijn diverse gezondheids-welness-drankjes en shakes verkrijgbaar. Het centrum heeft een kleurrijke kinderopvang. De ruime kleedruimtes zijn voorzien van sauna en stoombad. Het gebruik van kluisjes, het nuttigen van koffie, thee en fruit is voor alle leden gratis.
Bij Sport & Fitness Center is een maandlidmaatschap mogelijk, zonder verdere contractverplichtingen. Het Sport & Fitness Center is 365 dagen per jaar open. Op maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 7.00 tot 19.00 uur.


Sport & Fitness Center

Markerkant 10-132d
1316 AJ Almere
036-5343940
www.sportenfitness.nl