Nu ook GPS-routes bij Omloop Flevoland

13 mei 2009 07:00

ALMERE - De elfde editie van de toertocht Omloop Flevoland staat op het programma voor zaterdag 6 juni. De Omloop Flevoland is hét fietsevenement van Flevoland met prachtige routes van verschillende afstanden. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om routes te rijden met behulp van GPS.


Opnieuw zullen vele honderden deelnemers aan de start verschijnen van de Omloop Flevoland. Dit fietsevenement staat garant voor alles wat toerfietsen zo mooi maakt. Naast prachtige routes van uiteenlopende afstanden is er ook uitstekende verzorging bij start en finish. Onderweg worden op de stempelplaatsen de nodige verfrissingen en versnaperingen uitgedeeld. Alle routes worden volledig voorzien van pijlen. Dat zorgt er mede voor dat de toertocht al jaren de hoge status van twee sterren ontvangt van de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU).

GPS

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om enkele routes te verrijden met behulp van GPS-ondersteuning. Ook verloot fietsenmerk Giant een fiets ter waarde van 1.000 euro onder deelnemers. In Almere kan gestart worden bij het clubgebouw van Almere '90 op Sportpark Fanny Blankers-Koen aan de Estafettelaan.
De Omloop Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsor Rabobank, de provincie Flevoland en de gemeenten Almere en Lelystad.
Meer informatie: www.omloop-flevoland.nl.