Nu ook scooters bij Motor Centrum Almere

03 februari 2010 08:00

LITERATUURWIJK - Bij Motor Centrum Almere aan de Binderij 36 in Literatuurwijk is al vier jaar een begrip bij Almeerse motorrijders. Maar sinds 1 januari van dit jaar worden er ook scooters verkocht.


Voor eigenaar Marco van der Ploeg stond het al enige tijd vast dat hij in zijn zaak vroeg of laat ook scooters zou gaan verkopen. "Verkeersschool Van der Weij start in maart vanuit onze winkel met scooter-rijlessen", legt Marco uit. "Dan is het wel zo handig als de cursisten bij ons scooters kunnen kopen."
Motor Centrum Almere staat bekend om de professionaliteit. "Ik heb al meer dan twintig jaar ervaring in de branche", zegt Marco. "Daarom verkopen wij hier altijd kwalitatief uitstekende motoren, zowel nieuw als tweedehands. Bij scooters wordt dat niet anders. We zijn daarom dealer geworden van de merken Peugeot, Beta en Rieju."
Om de klanten vertrouwd te maken met de uitbreiding van het assortiment, komt Motor Centrum Almere met een speciale actie. Wie een snorfiets (tot 25 kilometer) koopt krijgt een stevig slot cadeau, bij aanschaf van een bromfiets (tot 45 kilometer) krijgen kopers een MT-helm cadeau."

Motor Centrum Almere

De Binderij 36
1321 EJ Almere Stad
036-5498036
www.motorcentrumalmere.nl