Nu: zes kaarsen voor 5 euroBij Sigma Factory Outlet moet je geweest zijn

27 mei 2009 07:00

MARKERKANT - Werkelijk álles is te vinden bij Sigma Factory Outlet. Een ogenschijnlijk kleine zaak van buiten, maar van binnen zijn de ruim vijfduizend verschillende producten torenhoog opgestapeld. Huisdecoratie, speelgoed, opblaasbare zwembaden en boten, keukenartikelen: noem het en het is er te vinden.


Met zóveel verschillende producten bij elkaar is het heerlijk om even rond te snuffelen. De klanten nemen daar dan ook uitgebreid de tijd voor en gaan ook altijd wel met iets naar huis.
"En we verkopen alles tegen een vriendelijke prijs", zegt eigenaar Tony Sohani. "Dat is het voordeel van deze locatie: we betalen niet veel geld voor de huur van het pand, wat in het centrum natuurlijk wel zo is. Dat scheelt voor de klant. Wij verkopen alles voor inkoopprijs."
Nog maar een opsomming van producten dan: babyartikelen, kaarsen, heel veel speelgoed, siliconenborsten, elektrische tandenborstels, sleutelhangers en wc-brillen. Maar ook beeldjes, shampoos, manden, wierook, vuilniszakken en haardrogers. Gewoon zo'n winkeltje waar je blij van wordt. En zéker even geweest moet zijn.
Sigma Factory Outlet is geoepnd van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur, zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Sigma Factory Outlet

Markerkant 10-88/90
Almere Stad (Achter de Gamma)
036-5331577