NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober

28 september 2011 05:00

ALMERE - Interesse in een nieuwe woning? De NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober biedt veel kansen. Want op deze dag kunnen kandidaat-kopers veel huizen bezichtigen, vrijblijvend en zonder afspraak. Een goed moment voor een brede oriëntatie.


Bewoners van huizenverkopers die hun woning te koop hebben staan bij NVM-makelaars en deelnemen aan de Open Huizen Dag, zijn tussen 11.00 en 15.00 uur 'open' om geïnteresseerde kopers toelichting te geven op de woning. Ook leiden ze de koper rond in de woning. De verkoopmakelaar, die de woning in verkoop heeft, blijft hier buiten maar is die dag wel bereikbaar voor vragen en eventueel voor het maken van een vervolgafspraak met de koper.
Op www.Funda.nl is te zien welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag.

Leuk huis gezien?

Wie een leuk huis heeft gezien doet er verstandig aan om een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Hij brengt de koper op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals een goede onderhandelingspositie en de verhoogde NHG die nog steeds van kracht is. Een NVM-aankoopmakelaar bespaart met zijn kennis en ervaring bij het kopen van een nieuwe huis veel tijd, geld en zorgen.
Ook in deze krant laten een aantal makelaars hun woningaanbod en deelnemende woningen aan de Open Huizen Dag zien.