Oók Mitsubishi-dealerschap voor Garage Mulder AlmerePersoonlijke service voorop

03 december 2008 08:00

ALMERE - Garage Mulder is per 1 november naast het universele bedrijf óók de nieuwe Mitsubishi-dealer voor Almere en omgeving. Daarmee is het dealerschap weer in handen van een bedrijf met de bijbehorende persoonlijke service. Daarnaast blijft Garage Mulder hét adres voor 150 geselecteerde occasions, reparaties en onderhoud aan alle merken auto's.


"We zijn hartstikke blij met de komst van Mitsubishi", vertelt een enthousiaste eigenaar Johan Mulder. "Het is een kwaliteitsmerk en een mooie aanvulling op de activiteiten die we als universeel garagebedrijf al zeventien jaar uitoefenen. De auto's zijn betrouwbaar en ook het brede modellenaanbod van Mitsubishi spreekt me aan. We kunnen nu nieuwe auto's aanbieden van de kleine maar praktische Colt tot veelzijdige alleskunners als de Grandis en de Pajero. Ter ere van het kersverse dealerschap hebben we tot het eind van 2008 een speciale actie. Klanten die voor die tijd een nieuwe Mitsubishi of een occasion bij ons kopen, hoeven pas in 2010 te betalen!" Het team van Garage Mulder herbergt veel Mitsubishi-ervaring. Mulder: "Verschillende van onze medewerkers werken al jaren met Mitsubishi, dus zij kennen het merk goed."


Persoonlijke service

De dienstverlening van Garage Mulder gaat een stuk verder dan persoonlijke service, vertelt Johan Mulder. "Het is ons doel de klanten alle zorgen met betrekking tot mobiliteit uit handen te nemen. Zo verlenen wij naast voor een autobedrijf reguliere zaken - zoals verkoop, leasing, financiering en algemene periodieke keuringen - ook minder vanzelfsprekende diensten als airco-service, onderhoud van lichte vrachtwagens en hebben we een thuisbrengservice."
Actie

Reparatie en onderhoud van alle merken waarbij de huidige actie loopt van grote beurt inclusief APK-keuring vanaf 181 euro. Op zaterdag 13 en zaterdag 20 december doen de monteurs van Garage Mulder een gratis wintercheck. Kom langs, de soep staat klaar! Bel voor het maken van een afspraak: 036-5337058.
Op www.garagemulder.nl is het laatste nieuws te vinden over de nieuwe Mitsubishi-dealer en een actuele occasionvoorraadlijst.
Garage Mulder
Markerkant 10-01
1316 AA Almere
036-5337058