Oesterweken visrestaurant Fine Naarden

19 november 2009 08:00

NAARDEN VESTING - Visrestaurant en wijnbar Fine houdt sinds 11 november de 'Oesterweken'. Diverse gerechten met oesters als uitgangspunt zullen op de menukaart staan.


Chefkok Erwin van de Mortel en vinologe Hetty Vuijst: "Ons restaurant bestaat nu bijna een jaar en we vinden het interessant om voor het eerst uitgebreid aandacht te besteden aan oestergerechten, naast onze andere visgerechten. Alle oesters zijn dan 1,50 euro per stuk, ongeacht de soort."
Erwin: "Je kunt oesters op zoveel verschillende wijzen serveren, van rauw tot gegratineerd. De gasten kunnen natuurlijk gezellig in het restaurant dineren, maar voor de liefhebber is ook het mogelijk om in de wijnbar oesters te eten met een goed glas wijn. We serveren diverse exclusieve soorten oesters."
Het visrestaurant Fine is gevestigd in een knus, historisch pand op de hoek van de Marktstraat en de Oude haven in de vesting van Naarden. Een gezellige ambiance voor een avondje uit en het restaurant wordt dan ook druk bezocht, voor zowel de lunch als het diner. Het restaurant beschikt ook over een 'private dining room' waar men met een gezelschap apart kan dineren.


Visrestaurant en wijnbar Fine

Marktstraat 66
Naarden
035-6944868
www.restaurantfine.nl