Oliebollenkraam Muziekwijk weer open

14 november 2009 08:00

MUZIEKWIJK - De vermaarde oliebollenkraam van Johnny Westenberg is vorige week teruggekeerd op de vertrouwde stek bij winkelcentrum Muziekwijk. Volgens de jaarlijkse oliebollentest van het Algemeen Dagblad bakte Westenberg de beste oliebollen van Flevoland.


"Toen het AD de test gepubliceerd had, stonden er lange rijen voor kraam", zegt Westenberg. "Ik ben trots op die hoge notering. Ik lever prima kwaliteit oliebollen. En aan de receptuur is sinds de test niets veranderd. En de prijs is hetzelfde gebleven. Ook dit jaar heb ik geen prijsverhoging doorgevoerd."
Daardoor kunnen smulpapen bij Westenberg elf oliebollen kopen voor maar 6 euro. Een zak met negen krentenbollen kost ook 6 euro. "En dan hebben we nog een mix van vijf oliebollen en vijf krentenbollen voor 6 euro", zegt Westenberg die met zijn kraam al 18 jaar bij het winkelcentrum te vinden is. "Helaas sta ik dit jaar niet op de parkeerplaats, maar moest ik verhuizen naar de flats recht tegenover het winkelcentrum. Dat is jammer. Maar de klanten zijn blij. 'Ik ben blij dat je er weer bent', kreeg ik van de week al een aantal keer te horen. Dat is hartverwarmend. Maar ook het resultaat van 18 jaar lang een goed product verkopen."