Ondanks 'pionieren' in nieuw stadsdeel is kapsalon Venus nu volledig bereikbaarEerste kapsalon in Almere

10 juni 2009 07:00

COLUMBUSKWARTIER - De Iraanse kapster Nasrin heeft een aantal maanden geleden als eerste een kapsalon geopend in het Columbuskwartier in Almere Poort. 'Venus', kapsalon en uiterlijke verzorging is te vinden aan de James Cookroute 52.


Nasrin woont en werkt al tien jaar in Almere. Het nieuwe stadsdeel leek haar een uitgelezen kans om haar zaak te vestigen en ze had haar verhuizing in november prima voorbereid. Maar sindsdien wordt ze door pech achtervolgd. "Door een fout van KPN zat ik bijna een maand zonder telefoonaansluiting. Dat was natuurlijk rampzalig voor mijn bedrijf in een nog volledig te ontwikkelen woongebied… Hierdoor konden mijn vaste klanten mij lange tijd niet bereiken, want ook met mobiele telefoons heb ik heel slecht bereik."
Klanten die naar Nasrin toe wilden komen, konden haar adres niet vinden omdat Almere Poort in nog geen enkel navigatiesysteem te vinden was. "En ook met routeplanners is het lastig te vinden", zegt Nasrin. "Maar op de website van ANWB is het te vinden."

Bus

"Met buslijn 4 richting Almere Poort en uitstappen bij de laatste halte, de halte Columbuskwartier, kunnen klanten hier nu komen. Die verbinding is heel goed. Nu mensen mijn salon kunnen vinden, loopt het gelukkig ook heel goed", zegt Nasrin enthousiast. Ondanks de opstartprobleempjes in 'pionierswijk' Almere Poort en maandenlang vrijwel zonder inkomsten is 'Venus', kapsalon en uiterlijke verzorging nu dan volledig bereikbaar en open.
Openingstijden: dinsdag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Nasrin werkt alleen op afspraak.
'Venus', kapsalon en uiterlijke verzorging
James Cookroute 52
1363 KG Almere Poort
036-5344479
06-47037788