Ondernemers opgelet: bereik direct heel Almere met uw advertentie

24 maart 2020 00:00

Ondernemers opgelet: bereik direct heel Almere met uw advertentie

 

Deze tijd van de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen vraagt van ondernemers om creatief te denken. We zien bijvoorbeeld veel restaurants met speciale bezorg- en afhaalacties, bedrijven die online evenementen organiseren, of een oproep willen plaatsen om aangepaste mogelijkheden te kunnen communiceren. Grote vraag is daarbij: hoe bereik ik in korte tijd zoveel mogelijk Almeerders?

 

Adverteren

De krant Almere DEZE WEEK biedt nu de mogelijkheid om uw boodschap direct onder de aandacht te brengen van uw doelgroep en zelfs een nóg groter publiek. Via de krant Almere DEZE WEEK en onze goed bezochte website is een advertentie te plaatsen tegen gereduceerd tarief zodat uw boodschap direct in heel Almere zichtbaar is.

 

Bereik

De oplage van Almere DEZE WEEK is ruim 90.000 en ook het online leesbereik is juist in deze tijd bijzonder hoog. Immers: veel Almeerders werken thuis en volgen juist het lokale (corona)nieuws op de voet.

 

Onze collega's staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren over mogelijkheden en tarieven. Bel 036 -5300765 of mail naar advertentie@almeredezeweek.nl

 

Team Almere DEZE WEEK