Ondernemers praten over verbreding A6

05 oktober 2009 07:53

ALMERE - Donderdag 1 oktober organiseert de Vereniging Bedrijfkring Almere (VBA) een ondernemersbijeenkomst over de verbredingsplannen voor de A6.


Rijkswaterstaat en de Gemeente Almere bieden met presentaties een vooruitblik op het te verwachten Ontwerp Traject Besluit (OTB) dat later dit jaarverwacht wordt. Als belangenbehartiger van ondernemend Almere informeert de VBA de ondernemers en zet zij zich in hun inbreng te organiseren en kanaliseren.
Met de bijeenkomst stelt de VBA de ondernemers in de gelegenheid zich een beeld te vormen van de plannen en zich voor te bereiden op de inspraakprocedure en onderling afstemming te bereiken over de standpunten. Door de krachten te bundelen kan de VBA de wensen van ondernemers bij Gemeente en Rijkswaterstaat sterker bepleiten. De VBA stelt zich op het standpunt dat de inbreng van ondernemend Almere een zinvolle bijdrage kan leveren aan de plannen.
De bijeenkomst vindt plaats in het Alnovum te Almere Stad en is specifiek bedoeld voor ondernemers van bedrijventerreinen De Paal, De Steiger, Gooisekant en Veluwsekant. VBA-leden van andere terreinen zijn eveneens welkom. Entree vanaf 16:00 uur, aanvang 16:30, einde rond 18:00 uur. Aanmelding is noodzakelijk en kan via de website van de vba: www.vba-almere.nl/evenementen.