Ondernemers Stadshart doen mee aan Almere City Run

28 mei 2010 10:34

Op koopzondag 30 mei vindt de eerste editie van de Almere City Run plaats. De ondernemers in het Stadshart hebben er zin in en doen met veel enthousiasme mee. Met een team, dat speciaal voor de gelegenheid is geformeerd, gaan zij laten zien dat zij ook op sportgebied een hoop in hun mars hebben.


Stadshart Almere loopt lekker! staat er op de shirts van de zestig deelnemers van het team Stadshart. Het zijn medewerkers van onder andere het Beeldverhaal, Albert Heijn XL en Het Huis Opticiëns. De sterkste inbreng komt van herenkledingzaak Setpoint, die voor deze gelegenheid zelfs al zijn mannen heeft ingezet. Het is de eerste keer dat de ondernemers van het Stadshart gezamenlijk en in zo'n grote opkomst aan een dergelijk sportevenement deelnemen.
Er zijn drie routes naar keuze te lopen: 7, 14 of 21 kilometer. Iedereen mag zich naar eigen ervaring en conditie voor een van de routes inschrijven. Vooraf hebben de deelnemers van team Stadshart zich kunnen voorbereiden tijdens een drietal hardlooptrainingen die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Wie op 30 mei de eindstreep haalt, wordt na afloop getrakteerd op een lekkere lunch en een aantrekkelijke goodiebag. Team Stadshart wordt gesponsord door de Ondernemers Vereniging Stadshart Almere (OVSA).
Almere City Run is het eerste hardloopfestijn voor renners, supporters en shoppers, met de start en finish in het Stadshart. Er hebben zich inmiddels honderden deelnemers ingeschreven en er worden duizenden bezoekers verwacht. Er is de hele dag live muziek en entertainment. Citymall036 is hoofdsponsor van de Almere City Run.