Online concerten Nieuw Podium Klassiek Almere

24 februari 2021 15:00

ALMERE – Het Nieuw Podium Klassiek Almere (NPKA) presenteert voorlopig online concerten, nu fysieke concerten nog altijd niet mogelijk zijn. "We zijn nu concerten aan het opnemen om digitaal uit te zenden, wij kunnen onder de huidige omstandigheden helaas niks anders doen", vertelt de Almeerse violist Igor Ruhadze, initiatiefnemer van het NPKA.

Vrijdag 26 februari is vanaf 20.00 uur het uitgestelde kerstconcert online bij te wonen, met Igor Ruhadze op viool en Vital Stahievitch op piano. Op 28 mei hopen zij alsnog een fysiek live concert voor publiek te kunnen geven op het podium van De Wegwijzer in Almere Buiten. Ruhadze en Stahievitch zullen dan een aangepast lenteprogramma ten gehore brengen.

Vrijdag 5 maart is vanaf 20.00 uur het online concert Moonlight Serenades van het Lea Trio. Een romantische combinatie van klarinet, viool en piano. Lars Wouters van den Oudenweijer, Esra Pehlivanli en Anastasia Safonova laten het publiek kennismaken met muziek uit de late romantiek.

De concerten zijn gratis te zien en terug te kijken via de facebookpagina van het Nieuw Podium Klassiek Almere en het Youtube-kanaal van Igor Ruhadze.

Kijk voor meer informatie op www.npka.nl .

Pianist Vital Stahievitch en violist Igor Ruhadze.