Online voorlichting deeltijdopleidingen bij Windesheim

07 mei 2020 06:30

ALMERE - Toe aan een volgende stap in jouw werk? Of gaat het roer om en denk je na over een loopbaanswitch? Twijfel je nog over de opleiding die daar het beste bij past? Of wil je meer weten over de opleiding die je van plan bent te volgen? Meld je dan aan voor de online voorlichting voor deeltijdopleidingen in de week van 11 t/m 15 mei bij hogeschool Windesheim.

Ook in tijden van corona wil Windesheim je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgopleiding. Zo bieden wij in deze online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen de mogelijkheid om presentaties en/of voorlichtingsvideo's te bekijken en te chatten met onze docenten. Ook onze medewerkers van het Studiesuccescentrum en Studentenservices zitten in deze week voor je klaar om vragen over bijvoorbeeld je loopbaan, toelating en financiën te beantwoorden.

Nieuwe opleiding Pabo Zij-instroom

Per september start in Almere de lerarenopleiding Basisonderwijs via Zij-instroom. Het zij-instroomtraject van de Pabo biedt je de mogelijkheid om in maximaal twee jaar een bevoegdheid voor het basisonderwijs te halen. Aan de hand van je vooropleiding en werkervaring, stellen we een op maat gemaakt traject voor je samen. Kijk op windesheimflevoland.nl aan welke voorwaarden je moet voldoen om hier te kunnen starten.

Meld je aan voor de online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen via windesheim.nl/openavond

(Foto: aangeleverd)