Ontdek Almere op de fiets én maak kans op prachtige prijzenFiets mee met Almere DEZE WEEK en FRTC

15 september 2010 05:00

ALMERE - Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van deze krant organiseert Almere DEZE WEEK in samenwerking met FRTC (Fiets Race & Toer Club) Almere op zondag 3 oktober een gezellige fietstourtocht door Almere.


De fietstocht start en eindigt op het sportpark Fanny Blankers-Koen bij Squash Almere en voert deelnemers door Almere Buiten, Stad en Haven. De tocht is geschikt voor jong en oud en families kunnen zo lekker samen genieten en bewegen langs de leukste en mooiste plekken van Almere. De tourtocht is 25 kilometer lang en onderweg zijn er enkele stops ingelast met een verfrissing en op de route zijn er spelelementen voor volwassenen en kinderen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Letterpuzzelspel

Op de route, die ook door winkelgebieden voert, zijn in een aantal winkeletalages letters geplaatst. Aan deelnemers de taak om deze te vinden en met de gevonden letters een zin te vormen.
Met de juiste oplossing maakt u kans op één van de prachtige prijzen. Deelnemers kunnen op 3 oktober starten vanaf 11.00 uur. De uitgezette route duurt anderhalf tot twee uur. De fietstourtocht is geen wedstrijd, iedereen kan dus meefietsen in zijn of haar tempo. Meedoen is gratis en iedere deelnemer krijgt aan het begin een leuke attentie.