Ontdek de grootste bonsai van Europa op Dé Tuinbeurs

01 februari 2010 08:00

UTRECHT - In het weekend van vrijdag 5 februari tot en met zondag 7 februari gaat alweer de vijfde editie van Dé Tuinbeurs van start in de Veemarkthallen te Utrecht. Na het enorme succes van De Tuinbeurs 2009, belooft deze editie weer een mega tuinspektakel te worden! Deze tuinbeurs, met meer dan twintig prachtige modeltuinen, met Lodewijk van Eigen Huis en Tuin, de grootste bonsai boom van Europa, ruim honderd gevarieerde stands en nog heel veel meer, geven u inspiratie voor de meest uiteenlopende tuinideeën!


Dit jaar zal Lodewijk Hoekstra van het tv programma Eigen Huis en Tuin, zijn medewerking verlenen aan Dé Tuinbeurs in Utrecht. Op zondag 7 februari 2010 zal hij een tweetal zeer interessante workshops gaan geven over tuinieren. Daarnaast geeft hij een aantal gesigneerde versies weg van zijn boek: ''Lodewijk en het buitenleven'' en is hij op de stand van Het Wellant College. Natuurlijk zal hij zowel de bezoekers als de jonge hoveniers bijstaan met zijn tips en uiteraard een hele hoop enthousiasme voor het vak!

Modeltuinen

Nooit eerder waren op Dé Tuinbeurs zoveel modeltuinen te bewonderen als komend jaar, de hoveniers en tuinarchitecten trekken weer alles uit de kast om u te verassen met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de tuin in 2010! Dit jaar zal op Dé Tuinbeurs de grootste bonsai boom van Europa te zien zijn! Deze bonsai genaamd, de Pinus, is ruim zes meter hoog en spectaculair om te bewonderen! Daarnaast kunt u dit jaar voor het eerst ons speciale bomenplein bezoeken. Hier vindt u echt de mooiste exotische en karakteristieke bomen voor in uw eigen tuin.
Prijzen

Ook dit jaar worden er weer spectaculaire prijzen weggegeven, wat dacht u van een jaar lang gratis tuinonderhoud (voor- en najaarsonderhoud) en een waardebon voor beplanting! Het Wellant College zal op hun stand een interessante plantenquiz organiseren, daarnaast kunnen bezoekers met al hun vragen terecht bij Dé Tuindokter. De terrassen van de beurs worden aangekleed door 4e jaars leerlingen van Het Wellant College. Daarnaast geeft de afdeling bloem een speciale workshop over corsages! Op deze beurs vindt u echt alles op het gebied van tuinieren: van bamboe tuinmeubelen tot prachtige tuindecoraties, van vijver tot tuinhuizen, van tuinontwerp tot exotische en karakteristieke bomen, etc. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op de meest complete tuinbeurs van Nederland: Dé Tuinbeurs!
Veelzijdigheid

Kortom, een beurs waar de echte tuinliefhebber zijn hart kan ophalen! Dé Tuinbeurs heeft een ongekende veelzijdigheid met vele speciale beursaanbiedingen. De beurs is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden en zowel voor recreatieve tuinierders als voor professionals. Wij hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 februari 2010!
De Tuinbeurs

Vrijdag 5 februari   11:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 6 februari   10:00 tot 17.00 uur
Zondag 7 februari   10:00 tot 17:00 uur
Veemarkthallen, Sartreweg 1-3 te Utrecht
www.detuinbeurs.nl