Ook Snollebollekes, Suzan & Freek en Nick & Simon op ZAND 2020

20 januari 2020 00:00

ALMEERDERSTRAND – De organisatie van strandfestival ZAND heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de dertiende editie van het zomerfestival. Naast Krezip, Kensington, Snelle en Kraantje Pappie staan ook Snollebollekes, Suzan & Freek en Nick & Simon op het strand van Almere.

De presentatie is voor de tweede keer in handen van het bekende radio-duo Coen & Sander. Zij zullen daarnaast ook optreden als dj's. In een later stadium worden meer namen aan het programma toegevoegd.

Voor Suzan & Freek is het de eerste keer dat ze optreden op Strandfestival ZAND. Het Nederlandse zangduo werd afgelopen jaar in rap tempo bekend met de hits 'Blauwe Dag' en 'Als Het Avond Is', dat drie weken op nummer één stond. Ook brachten ze hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons' uit. Nick & Simon zijn terug van weggeweest. Zij stonden in het verleden meerdere keren op ZAND, waarvan de laatste keer in 2017.

Ook Snollebollekes keert terug: hij maakte vorig jaar zijn spectaculaire debuut op de zonnige twaalfde editie van ZAND, waarbij tijdens 'Links Rechts' het hele strand veranderde in één grote stofwolk.Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.strandfestivalzand.nl

Strandfestival ZAND trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers. (Foto: Nathan Reinds)