Op de koffie bij tante Truus

26 mei 2010 07:00

STAD CENTRUM - Twintig vaste klanten van de deeltaxi zijn donderdag verrast met een uitje naar Tante Truus. De verwenkoffie werd aangeboden door taxi Salders die deze gasten regelmatig vervoert.


Er ontstaat een band tussen klant en vervoerder wanneer zee regelmatig met elkaar optrekken. Voor twintig vaste klanten even iets anders dan van A naar B. Het was wel even vreemd voor ze dat ze zomaar dit uitje kregen aangeboden. "En dat nog wel met mensen die we niet kennen", was een opmerking van tevoren. De chauffeurs en chauffeuses die deze klanten regelmatig rijden schoven gezellig aan en het ijs was snel gebroken.
Salders vindt het leuk om op deze manier iets te doen voor deze groep vaste mensen. Al deze klanten, die wat minder mobiel zijn, hebben een deeltaxi-pas waardoor zij gebruik kunnen maken van het collectief vervoer. De actie werd erg gewaardeerd door de gasten en Tante Truus vond het leuk om deze groep te ontvangen. Het is de bedoeling dat er elke maand een verwenkoffie wordt aangeboden.