Opbrengst van feest in Eindelijk weer! gaat naar KiKaFeest ten bate van kinderen met kanker

20 mei 2009 07:00

STAD CENTRUM - De Almeerse Monique Vork organiseert op vrijdag 12 juni van 21.00 tot 03.00 uur in Eindelijk weer! een KiKa Party. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar KiKa, Kinderen Kankervrij.


De stichting KiKa, Kinderen Kankervrij, werft fondsen voor zeven kinderkankercentra in Nederland. KiKa wil daar aan bijdragen zodat kinderen sneller en beter genezen van kanker.
Monique Vork is geen onbekende als het gaat om evenementen organiseren in Almere. "Met hart en ziel ben ik bezig om met de KiKa Party Almere geld in te zamelen voor KiKa. Door op jonge leeftijd al geconfronteerd te worden met de ziekte kanker, het verlies van mijn oudste zus, ben ik anders geworden, ben meer gaan genieten van het leven, want je leeft tenslotte maar één keer!"
Op 44-jarige leeftijd is Monique, uit een gezin van zeven, nog maar met één zus over. "Ik heb besloten om me in te zetten voor de stichting die zo'n goed doel nastreeft", zegt zij enthousiast. "Daarom een groot feest in Eindelijk weer!, waarbij veel artiesten belangeloos optreden."
Er treedt een live karaoke-band op, Wesly Bronkhorst, DJ MV & Friends en ook de bekende DJ José. Vork: "Het mooie is dat ook de locatie aan het Festivalplein 3 geheel belangeloos beschikbaar is gesteld." Op internet is er tevens een KikaPartyAlmere-Hyves: kikapartyalmere.hyves.nl.
De toegangskaarten kosten 25 euro inclusief een KiKa Beer ter waarde van 7 euro.
Kijk voor meer informatie op www.kikapartyalmere.nl. Monique Vork is te bereiken op 06-55792325 of via info@kikapartyalmere.nl.