Opbrengst voor Parkhuys AlmereTennisclinic Lions Club met Michiel Schapers

11 februari 2009 08:00

ALMERE - De Lions Club Almere organiseert op zaterdag 28 februari een tennisclinic onder leiding van de voormalig tennisprof/bondscoach Michiel Schapers bij Centre Point. Het is de vierde keer dat de Lions Club dit sportieve evenement organiseert. Dit jaar gaat de opbrengst van de tennisclinic naar het Parkhuys Almere.


Parkhuys Almere is een psychosociaal inloop- en begeleidingscentrum voor patiënten, partners, kinderen, mantelzorgers en alle anderen die direct of indirect met een ernstige ziekte te maken hebben. De Lions Club Almere wil deze instelling, die voor haar voortbestaan grotendeels afhankelijk is van particuliere donaties, met deze actie financieel ondersteunen.
De clinic duurt in totaal 2,5 uur en bestaat uit een theoretisch gedeelte door Jong Oranje-bondscoach Hugo Ekker, de tennisclinic zelf onder leiding van Michiel Schapers en een praktijkgedeelte/wedstrijd. De clinic staat open voor gevorderde en competitiespelers uit Almere, al dan niet in teamverband. Ook kan worden ingeschreven door (teams van) gevorderde spelers vanuit het Almeerse bedrijfsleven. In totaal is er plaats voor een deelnemersveld van twee groepen van 32 spelers (in totaal maximaal 64 deelnemers). De eerste groep begint om 13.00 uur, de tweede om 14.45 uur. Ontvangst en gelegenheid tot omkleden een half uur voor aanvang.

Goede doel

De kosten bedragen 50 euro per deelnemer. Omdat alle bij de organisatie van de tennisclinic betrokken partijen hun gratis medewerking hebben aangeboden, worden alle bijdragen volledig ingezet voor het goede doel. Uiterlijk 18.30 uur wordt de middag afgesloten met de overhandiging van de totale opbrengst aan het Parkhuys Almere.
Aanmelden voor de clinic kan door een e-mail te sturen naar j.bronkhorst56@upcmail.nl.