Open dag bij Auto (schade) Expertisecentrum AlmereDeuk repareren voor maar 25 euro!

07 april 2010 07:00

POLDERVLAK - Auto(schade)Expertisecentrum ‘Almere’ houdt zaterdag 10 april een open dag. Wie die dag een kijkje komt nemen op het terrein aan de Splijtbakweg 28a kan een kleine deuk laten repareren voor maar 25 euro!


Auto(schade) Expertisecentrum Almere is onder meer gespecialiseerd in Uitdeuken-Zonder-Spuiten (UZS) en herstellen van kleine lakschade (Spotrepair). Deze methodes worden door steeds meer verzekeringsmaatschappijen ondersteund. Daarnaast is het milieuvriendelijk en wordt er twee jaar garantie gegeven op de reparatie.
"We kunnen UZS gebruiken tot deuken zo groot als een tennisbal en Spotrepair ter grootte van A4 formaat", zegt eigenaar Ton Bakker. "We werken in Almere veel met zakelijke klanten, maar willen ook dat particulieren ons leren kennen. Via de open dag nodigen we iedereen van harte uit. En als actie doen we eenmalig de aanbieding van 25 euro per deukje. Dat kost normaal 75 euro. Schadeherstel via deze methodes scheelt de autobezitter honderden euro’s. Het loont dus de moeite om kennis te maken!"
De open dag wordt gehouden op zaterdag 10 april van 10.00 tot 16.00 uur.

Auto (schade) Expertisecentrum Almere

Splijtbakweg 28a
1333 HK ALMERE
036-5325710
www.infobakker.nl
www.almereautoschade.nl