Open dag bij CAH Almere

01 februari 2012 06:00

POORT – Geïnteresseerd in een studie waar de natuur en de mens centraal staan? Kom dan vrijdag 3 februari naar de open dag van de CAH Almere aan de Heliumweg 61. De hogeschool biedt de opleiding Toegepaste biologie en de major Natuur, economie en leefomgeving aan.


Tijdens de opleiding Toegepaste biologie ga je aan de slag met vragen als: hoe kan een klein drukbevolkt land toch een natuurlijk karakter hebben? Welke planten en dieren kunnen samenleven? Hoe kan natuur zich daar in ontwikkelen en standhouden? En wat betekent dat voor de rest van de omgeving? Je staat met één been in de natuur en één been in de maatschappij. Na afloop van de studie kun je aan het werk bij organisaties die zich bezighouden met natuurontwikkeling, ecologische adviesbureaus en de overheid.
Met de major Natuur, economie en leefomgeving kies je voor een opleiding waarbij je voorbereid wordt op een baan bij werkgevers die actief zijn in en met de natuur. Je leert op een ‘natuurlijke’ manier kijken naar vraagstukken. Niet alleen bij de natuur zelf, maar ook bij andere partijen. Natuurlijk moet je ook goed in de gaten houden wat de financiële consequenties zijn.
De open dag start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Meer weten? Kijk op www.cahalmere.nl.