Open dag bij Kindercentrum De Parel

14 oktober 2009 07:00

RANDSTAD - Vanaf 1 november is Kindercentrum De Parel aan de Randstad in Almere Stad geopend. Op zaterdag 17 oktober is er van 11.00 tot 16.00 uur een open dag, zodat ouders vrijblijvend kunnen langskomen en zelf kunnen ervaren hoe een kind zich voelt in Kindercentrum de Parel.


Eigenaresses Merel Filius-Knape en Pascalle Helling-Top beginnen De Parel echt vanuit hun hart. "Zelf hebben we kinderen en we zijn ons zeker bewust van het feit dat ouders hun kostbaarste bezit bij ons achterlaten. Wij nemen tijdelijk de zorg van de kinderen voor onze rekening. En dat is zeker niet makkelijk ouders, daar hebben wij begrip voor. Wij zijn ook ouders!"
Naast de basistaak, het verzorgen van kinderen in een veilige en hygiënische omgeving biedt KC De Parel meer. "Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als medeopvoeder van de kinderen die in ons kindercentrum komen. Liefde voor kinderen staat bij ons centraal. Wij vinden dat goede kinderopvang zich kenmerkt door een balans tussen werken met je hoofd, je hart en je handen."
Merel en Pascalle kijken goed naar de kinderen en stemmen hun pedagogisch handelen steeds op de kinderen af. Zo stimuleren ze de kinderen om zich te blijven ontwikkelen.

Kindercentrum De Parel

Randstad 22-57
1316 BS Almere
036-5306106
www.kcdeparel.nl