Open dag bij Kindercentrum The Little Pony

31 maart 2010 07:00

EILANDENBUURT - Om ouders en toekomstige ouders eens te laten zien wat Kindercentrum The Little Pony aan de Terschellingstraat 4 zoal doet, was er vorige week woensdag een open dag. "Dit was anders dan een gewone rondleiding", vertelt manager Giarella Holder, "ouders konden een dagje echt actief met de kinderen meedoen."


Er waren speciale activiteiten georganiseerd voor de 'bezoekers'. Ouders/verzorgers konden onder meer proeven van de warme maaltijden die The Little Pony serveert. "Wij vinden goede voeding belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat de kinderen op al onze vestigingen de juiste voedingswaarde binnen krijgen en gevarieerd eten", zegt Giarella. "De warme maaltijden worden verzorgd door Appetito. De maaltijden zijn makkelijk te bereiden en zijn daarnaast verantwoord, smakelijk en gezond. De kinderen krijgen gevarieerd te eten en dus ook heel veel smaken mee: van pasta tot rijst, couscous of een groentepizza."
The Little Pony in de Eilandenbuurt is één van de vijf locaties waar kinderen worden opgevangen, deze locatie is alleen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is dagelijks geopend van 6.00 tot 19.00 uur. Er zijn geen wachtlijsten, daarom kunnen kinderen op korte termijn opgevangen worden. Dat geldt ook voor de andere vestigingen. Het Kindercentrum biedt ook buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. The Little Pony heeft onder andere vestigingen in de Indische Buurt, Molenbuurt, Faunabuurt en de Noorderplassen.
Neem voor meer informatie contact op met het Centraal Bureau van Kindercentrum The Little Pony: 036-5320019, e-mail:info@thelittlepony.nl of kijk op www.thelittlepony.nl.