Open dag bij VBOC

30 september 2009 07:00

TUSSEN DE VAARTEN - De grootste en meest complete verkeersschool van Almere houdt weer open huis! Op zaterdag 3 oktober is er van 11.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om informatie te krijgen over de vele diensten van het VBOC.


Maak kennis met de instructeurs die ondermeer autorijles, theorie, vrachtwagen of motorrijles geven en zie bijvoorbeeld hoe de KNMV-VRO motorinstructeur enkele bijzondere verrichtingen op de motor demonstreert.
Het VBOC start op vrijdag 6 november weer met de instructeurs-opleiding. Iedereen die instructeur wil worden of meer weten over het vak van instructeur mag langskomen voor informatie.
Vanaf 1 maart heeft het CBR de eisen van het theorie-examen weer aangepast en verscherpt. Maak op deze dag kennis met het vernieuwde theorie-examen en doe zelf alvast een test!
Of laat vader hem nu maar eens maken, want die weet het allemaal zo goed… De docenten van alle disciplines staan op deze dag weer voor iedereen klaar om informatie te verschaffen. Ook is het deze zaterdag de laatste kans om een gratis en vrijblijvende kennismakingsles voor auto of motor te reserveren.
Daarnaast ruimt Het VBOC de motorwinkel op en dit betekent dan ook hoge kortingen oplopend tot vijftig procent op de motorhelmen en motorpakken. Kortom, pak deze kans en kom langs tijdens de open dag van Het VBOC!

Programma

11.00 uur Start
11.00 tot 16.00 uur Doorlopend de mogelijkheid kennis te maken met instructeurs VBOC en informatie te krijgen over de diensten van Het VBOC
11.30 uur Theorie-examen auto (doe de test en probeer het eens!)
12.30 uur Theorie-examen motor
13.30 uur Theorie-examen auto
14.30 uur Theorie-examen motor
16.00 uur Einde open dag
Het VBOC

Edvard Munchweg 29
1328 MA Almere
036-5216084
info@vboc.nl
www.vboc.nl