Open dag bij VBOC

27 maart 2010 08:00

TUSSEN DE VAARTEN - Het VBOC, de grootste en meest complete verkeersschool van Almere houdt zaterdag 3 april een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur is er weer de mogelijkheid om informatie te krijgen omtrent de vele diensten van het VBOC.


Maak kennis met de instructeurs die ondermeer autorijles, theorie-, vrachtwagen- of motorrijles geven. Het CBR heeft de eisen van het theorie examen weer aangepast en verscherpt, maak dus op deze dag kennis met het vernieuwde theorie examen en doe zelf alvast een test. Of laat je vader hem nu maar eens maken, want die weet het allemaal zo goed!
Vanaf 1 maart is er het bromfiets-praktijkexamen. Het VBOC geeft voorlichting over dit nieuwe onderdeel en ook de samenwerking met De Scooter Koning hierin. De docenten van alle disciplines staan op deze dag weer voor iedereen klaar om informatie te verschaffen.
Ook is het deze zaterdag de laatste kans om een gratis en vrijblijvende kennismakingsles voor auto of motor te reserveren. Daarnaast ruimt Het VBOC de motorwinkel op en dit betekent dan ook hoge kortingen oplopend tot 50 procent op de motorhelmen en motorpakken.
Kortom, pak deze kans en kom langs tijdens de open dag van het VBOC!

Programma

11.00 uur Start
11.00 tot 16.00 uur Doorlopend de mogelijkheid kennis te maken met instructeurs VBOC en
informatie te verkrijgen omtrent de diensten van Het VBOC
11.30 uur Theorie examen auto!
(doe de test en probeer het eens!)
12.30 uur Theorie examen motor!
(doe de test en probeer het eens!)
13.30 uur Theorie examen auto!
(doe de test en probeer het eens!)
14.30 uur Theorie examen motor!
(doe de test en probeer het eens!)
16.00 uur Einde open dag
Motorartikelen zoals helmen en pakken worden tegen zeer hoge kortingen verkocht deze dag!
Algehele opruiming!