Open dag Bruidsmode aan TelevisiewegSelina's Wedding bestaat drie jaar

17 februari 2010 08:00

GOOISEKANT - Drie jaar geleden is het idee ontstaan van Nathalie Visser-Sedoc eigenaresse en oprichtster van Selina's Wedding een bruidszaak te openen die net iets anders is dan andere bruidszaken. Persoonlijke aandacht en service staat bij Selina's Wedding zeer hoog in het vaandel.


Zo begon Nathalie samen met haar moeder tevens assistente drie jaar geleden met dertig bruidsjurken en heeft nu een collectie opgebouwd met meer dan 260 bruidsjurken in diverse kleuren en maten.
Vanuit haar toenmalige beroep als weddingplanner wist zij precies wat er allemaal kwam kijken hoe de mooiste dag van een huwelijk eruit moet gaan zien. Zo kwam zij er achter dat de bruidskleding van een bruid echt haar ding is. In de oriënterende fase waar een bruid op zoek gaat naar haar perfecte droomjapon, komt Nathalie met haar helpende hand. Zo adviseert zij de bruid op een deskundige manier wat het mooiste bij haar past qua kleur, stijl, en stof.
Nathalie: "Bij mij is geen een bruid hetzelfde ongeacht de maat van de bruid, stijl en budget. De collectie bruidsjurken varieert in prijs, van 399,- tot 1.595,- euro. Bij Selina's Wedding is er ook aan de kleine portemonnee gedacht. Want met een outlet-bruidsjurk betaal je nooit te veel voor je japon!"

Mooiste bruidscollecties

Nathalie reist twee keer per jaar met haar assistente naar Italië en Amerika om de mooiste bruidscollecties te halen. Sinds kort is ze een eigen bruids-kledinglijn begonnen met een eigen label. "Nu, drie jaar later, hebben wij met volle trots heel wat bruidjes mogen aankleden en hopen wij dat er nog meer zullen volgen", zegt ze enthousiast.
"Omdat we drie jaar bestaan nodigen we alle aanstaande bruidjes en hun familie uit om zaterdag 27 februari van 11.00 tot 16.30 uur langs te komen op onze open dag aan de Televisieweg 47 in Almere, om dit samen met ons te vieren."
Rond de klok van 13.00 uur kunnen bezoekers bruidstaart proeven van het bruidstaartenatelier Cake Creations. Selina's Wedding geeft op deze feestelijke dag maar liefst 400 euro korting bij aankoop van een bruidsjapon.