Open dag naturistische zwemvereniging

17 oktober 2009 06:30

MUZIEKWIJK - De naturistische zwemvereniging De Waterlelie houdt zondag 18 oktober vanaf 16.30 uur een open dag in zwembad aan de J.S. Bachweg 3 in Stad.


Veel mensen twijfelen of ze bloot zullen gaan zwemmen. Volgens De Waterlelie zijn er redenen genoeg. Zo kan bloot zwemmen plezierig zijn. Mensen die het eenmaal proberen, komen vaker. Zonder knellend en natte badkleding wordt de wind en het water direct op de huid gevoeld. Bloot zwemmen vergroot volgens de vereniging ook het zelfvertrouwen. Je mag bij naturisten zijn wie je bent: dik, dun of met beperking. Het maakt niet uit. Bij De Waterlelie zijn leden bovendien sportief actief en organiseren af en toe een borrel, een bowlingavond, of picknick.
Naturisme gaat niet over seks, wie eventueel over de schreef gaat, wordt aangesproken door de leiding. Naturisten letten op elkaar en behandelen elkaar zoals ze zelf behandeld willen worden: met respect.
In heel Nederland zijn leden welkom op vriendelijke familiecampings en zwemclubs. Ook op reis in het buitenland zijn naturisten welkom op verenigingsterreinen waar aardige gelijkgestemde mensen bovenstaande levenswijze eren en respecteren.
En: naturistisch zwemmen is goedkoop: Een keer zwemmen, bijvoorbeeld op de open dag van 18 oktober, kost per volwassene 1,50 euro, kinderen 1 euro.
Meer informatie: 036-5335770.