Open dag op 10 januari bij Soul Essentials

30 december 2009 08:00

MOLENBUURT - Een groepje zéér enthousiaste dames zien hun dromen uitkomen en zullen per 1 januari als zelfstandig ondernemers actief zijn binnen Yoga & Wellbeing Center Soul Essentials aan de Brandersmolenstraat 24 Almere Buiten. Op zondag 10 januari is er een open dag.José Mientjes, heeft de 7-jarige raja-yogaopleiding 't Gooij gevolgd en geeft onder meer les in yoga en meditatie. Daarnaast is zij trainer en coach en in opleiding voor stembevrijder. Haar passie is het werken met mensen en hen uit te dagen en te inspireren hun leven 'vol' te leven. Cleo Westermann geeft door haar professionele dansachtergrond een dynamische vorm van yoga waarbij pranayama (ademhalingstechnieken) en meditatie tijdens de les aan de orde komen. Deze vorm van yoga is uitermate geschikt voor mensen met rug en nekklachten en is niet blessure-gevoelig.
Sandra Carina Edelman, heeft haar yoga opleiding tot Sivananda Hatha yoga-instructrice gedaan in India. Haar lessen bestaan uit: ontspanning, pranayama, voorbereidings-houdingen zoals de Zonnegroet, Mantras en Asanas (houdingen). Het doel van deze lessen is om beter te kunnen ontspannen en lichamelijk als zowel geestelijk sterker te worden.
Zowel geoefende als beginnende yoga-liefhebbers kunnen bij de dames terecht. Met elkaar adviseren zij bij de persoonlijke yogawens van klanten. Uniek is dat de yoga-docenten de gelegenheid om voor elkaar in te vallen als de praktijk hierom vraagt.

Versterken

Nicole Zweegman blijft het team versterken met Pilates- en Body Balance-lessen. Nicole brengt haar jarenlange ervaring en aanstekelijk enthousiasme in haar lessen zodat iedereen ontspannen en met een glimlach weer naar huis gaat
Carol Sadée, oprichter van Soul Essentials, blijft eigen style-lessen geven, Move & Relax en focussen op haar coaching-praktijk en familieopstellingen.
Verder is het nieuwe Soul Essentials het adres voor zwangerschapsyoga en een opleiding tot Zwangerschap en Geboortevoorbereiding-docentenopleiding , gegeven door Rimba Kokkelink.
Ook Erik Peters, acupuncturist geeft vanaf januari workshops Qi gong, is letterlijk te vertalen in energie werk. Schoonheid, lichaamsbehandelingen en Kristaltherapie is te volgen bij Ingrid Huisman van All Beauty. Zij is ook de juiste persoon voor bruidsarrangementen en een overheerlijke massages bent u bij haar ook aan het juiste adres.
Thema-avonden

Een geheel nieuw evenement zijn de maandelijks terugkerende thema-avonden onder de naam 'ZINvol Eten'. Er kan genoten worden van een biologisch driegangenmenu van cateraar Anne Ko(o)kkunst uit Amsterdam.
Zondag 10 januari is er een open dag tussen 12.00 en 17.00 uur. Dan staat iedereen klaar om van alles over hun werk te vertellen. Ook kan gratis worden deelgenomen aan meerdere proeflessen. Onder het genot van een hapje en een drankje belooft het een gezellige middag te worden.
Soul Essentials

Brandersmolenstraat 24
1333 BX Almere Buiten
036-5329314
www.soul-essentials.nl